Карлос Контрера Политическата криза в Столичен общински съвет и Столична община

...
Карлос Контрера Политическата криза в Столичен общински съвет и Столична община
Коментари Харесай

Карлос Контрера: На Московска 33 се настаниха розово-лилави болшевики, крайно неграмотни и нагли

Карлос Контрера

 

Политическата рецесия в Столичен общински съвет и Столична община е реалност. Днес даже не се стигна до процедура по желание на Председател на СОС. Толкова са нефелни ППДБ-Спаси София До там им стигна немощта, че чак предложиха изобщо да не влезем в процедура.


Предложих сред 11-17 декември да се проведат съвещания при Терзиев, като даже събере представители на политически партии на самобитни политически съвещания. Затова предложих дата за съвещание 21-ви декември. Отново не бях чут. Евентуално ще се събира съвещание на 18-ти декември...


Така ще се " ръководи " Столична община - напук. Разбира се, виждаме какви са резултатите - тиня, нечистотия, безпорядък и безредица по улиците..

 

Стигнали сме до там, че даже към този момент не се дава думата за изявления в СОС. Председателстващият от Демократична България - Грети Стефанова не просто не съблюдава правилника, нарушава го редовно, само че и си взема решение сама на кого да даде думата и на кого не. Болшевики се настаниха на Московска 33. Розово-лилави болшевики. При това извънредно необразовани и нагли.


София я чакат доста тежки дни с тази бездарна, самозабравила се тайфа, попаднала в локалната власт с неистини, измами, операции и шашми. Задава се розово-лилав диктат, в случай че им го позволим. Тумор се реже до здрава тъкан.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР